Restaurant Bacchus

Afbestillingsregler

Mindre end 6 Kuverter.
Afbestilling senest 2 timer i forvejen.

6-12 kuverter.
Afbestilling senest 1 dag i forvejen.

Mere end 12 personer
Afbestilling senest 1 uge i forvejen.

Hvis ovenstående afbestillings-frister ikke overholdes, forbeholder vis os retten til at sende en regning på minimum 285,- pr. kuvert.
Hvis der er forudbestilt en større menu er det prisen for denne, der faktureres. Vores koncept-aftener med vin ad libitum betragtes som en forudbestilt menu. Se de aktuelle priser for disse afhængig af ugedag på vores menukort.

No Show
Vi forbeholder os ret til at videresælge  borde, såfremt tidspunktet for bordreservationen overskrides med mere end 15 minutter og det ikke er muligt at kontakte gæsten på det oplyste telefonnummer.

Samtidig forbeholder vis os retten til at sende en regning på minimum 285,- pr. kuvert.
Hvis der er forudbestilt en større menu er det prisen for denne, der faktureres. Vores koncept-aftener f.eks. med vin ad libitum betragtes som en forudbestilt menu. Se de aktuelle priser for disse afhængig af ugedag på vores menukort.

Prisændringer
Ret til prisændringer forbeholdes. De angivne priser er til enhver tid gældende uanset tidspunkt for reservation.

Når du reserverer bord via vores online booking, modtager du en mail, hvor du let kan afbestille igen via et link. Alternativt er du også velkommen til at ringe eller sende en mail. Du kan finde alle kontaktoplysninger her:

Kontakt os

Vi glæder os til at modtage din reservation

Reserver bord her

IMG_1283