Restaurant Bacchus

Bacchus

IMG_0542På restaurant Bacchus handler det om smag. Det handler om smagen fra de gode råvarer. Det handler om årstidens smag. Smagen af fransk håndværk og kogekunst.

Bacchus er opkaldt efter den romanske vingud.

Aftenmenuen skifter hver måned og består af 8 retter, som kan sammensættes efter lyst og appetit med et bredt udvalg af smagsoplevelser og tekstur.

Menuerne består til dels af elementer fra det klassiske franske køkken som ikke ses ret mange andre steder i Danmark. Dette kan fx være ostesouffle, frølår, marvben, Boeuf Bourguignon, Baba au Rhum og klassisk tarte Tatin.

Samtidig skabes en smagsoplevelse med en høj grad af nytænkning, kreativitet og eksklusive råvarer. Der arbejdes med stor fokus på årstidens produkter. Kendetegnet er en minimalistisk anretning med fokus på hovedingredienserne og intensitet i smagen. En af vores signaturretter er bl.a. hjemmelavet ravioli med krabbekød i muslinge- og safransauce.

Fast på kortet har vi altid Tournedos Rossini, som er et stykke 250 grams oksemørbrad, stegt foie gras, trøffelsauce og garniture.

På tavlen i restauranten skriver vi dagens frokostretter. Herudover har vi enkelte franske frokostretter fast på kortet. Få fx en klassisk fransk salate Lyonnaise fra Stephanes hjemegn eller en hjemmelavet gang andeconfit.

Da Stephane er født i Condrieu tager vinkortet udgangspunkt i Rhone dalen, men dækker de Europæiske vinområder med et bredt sortiment. Ud af vinkortet har vi håndplukket et godt udvalg af både hvide, røde og dessertvine, som kan købes pr. glas hvilket vi sælger til 80 kr. Vi hjælper gerne med at tilpasse vinen til jeres menu.

Une des plus grandes joies de ma vie est un bon repas, du bon vin, ma famillie, mes amis

Bacchus er et sted hvor folk kommer for at nyde god mad og vin i en varm atmosfære og hinandens selskab.