Denne Måneds Menu
SERVERESTORSDAG - FREDAG - LØRDAG
fra torsdag d. 21. Marts til og med lørdag d. 4. Maj
*
Forretter
Rimmet Kammusling | Ørredrogn | Asparges | Oeuf A’la Creme
Krabbe | Tomat Consommé | Avocado | Piment d’Espelette | Agurk Sorbet
Pappa al Pomodoro | Bruschetta med Aubergine og Sorte Oliven
Stegt Kalvebrissel | Karamelliseret Hjertesalat | Ærte & Mynte Creme
*
Hovedretter
Skindstegt Kulmule | Sauce Nage
Bacchus Kalvemørbrad Pot au Feu | Pommes Château
*
Ost & Dessert
Variation af Franske Oste | Sprødt | Sødt
Æble Clafoutis | Æble Sorbet | Æblemousse | Karamelsauce | Æble Kompot
3 Retter – 500
4 Retter – 550
5 Retter – 650
6 Retter – 750
7 Retter – 850
8 Retter – 950
Vinmenu - 125 pr. glas
Wine menu - 125 per glass
Vi kan tildels efterkomme laktose og gluten intolerence, vegetarer og pescetarer, men vi kan IKKE lave vores retter veganske
Bacchus aftenmenuer
En Lille aften på BacchusChampagne, 4 Retter bestemt af køkkenet, vinmenu samt kaffe og petit four
1250
Dette er de 4 retter
Pappa al Pomodoro | Krabbe | Kalvemørbrad | Æble Clafoutis
*
En Aften på Bacchus
Champagne, 8 Retter, vinmenu, kildevand, kaffe, petit four og avec
2265
*
Aftenen på Bacchus
Champagne, 8 Retter med ekstra tilbehør, vinmenu, kildevand, kaffe, petit four og avec
2565
Tournedos Rossini
Krogmodnet Châteaubriand af Oksemørbrad | Sauce Perigord | Foie Gras395