…og kom i ægte fransk julestemning med klassiske franske vinter- og juleretter.
Nedenstående julemenu serveres fra 1. – 23. december og kan mod forudbestilling også fås til frokost (11.45-15.00) i december.
JULEMENU
Østers au naturel eller gratineret med spinat og parmasanost
Hummer- og lakseballotine | Jordskok | Hasselnødder | Champagne
Vildt consommé | Tyttebær | Morkler
Gratineret snegle
Foie gras terrine | Creme brulée | Brioche
Tournedos af kalvemørbrad | Trøffelsauce (Tilkøb af stegt foie gras 65 kr.)
Udvalg af ost | Knækbrød | Sødt
Chokolade og kirsebærdessert
2 retter – kr. 240,-
3 retter – kr. 310,-
4 retter – kr. 410,-
5 retter – kr. 510,-
6 retter – kr. 615,-
7 retter – kr. 715,-
8 retter – kr. 820,-
Bacchus vinselektion kr. 75,- pr. glas
Reserver bord allerede nu på 23 37 00 04.
A bientot!