Restaurant Bacchus

Jul 2020

En restaurant i Odense til din næste julefrokost, julemiddag eller julefest? Eller bare en aften ude i december?

Restaurant Bacchus i Odense har i år sammensat en 2-8 retters julemenu, der med et bredt udvalg af råvarer skiller sig ud fra mængden. Menuen tager kreativt gæsterne med på en nuanceret rejse.

Hovedretten er intet mindre end den klassiske ret “Boeuf Wellington”, som vi på Bacchus laver på kalvemørbrad. Dette er en ret, der kræver gedigent håndværk. Stegningen af kødet skal være helt perfekt for at opnå den helt rigtige rosa farve efter mørbraden også er vendt i svampefars, skinke, pandekage og yderst en sprødstegt ægte fransk butterdej på 100% smør.

Oplev også fisk, skaldyr og et væld af forskellige lækre garniture med den velkendte franske Bacchus præcision og intense smag.

Se hele julemenuen her.

Menuen serveres fra torsdag d. 12. November til og med 22. December.

Onsdag d. 23. december holdes “Fransk Julefest på Bacchus”. Denne aften serveres en 5-retters surprisemenu, hvor Stéphane sammensætter klassiske franske juleretter, som sætter dig i den helt rette stemning til juleferien. Hertil suppleres med vin ad libitum, som i kender det fra årets øvrige onsdage. Prisen pr. kuvert denne aften er 795,-

Herefter holder Bacchus jule-lukket indtil årets første “Bacchus Classic” mandag d. 4. januar 2020.