Gå julen i møde på Bacchus med et væld af smagsindtryk fra det franske køkken. Kom og smag de bedste råvarer indenfor kød, fisk og skalddyr krydret med intense smage fra kaviar, trøfler og franske saucer og bisque.
Årets julemenu på Bacchus består af 2 til 9 retter, som kan sammensættes med vinmenu efter ønske.
Som hovedret optræder en klassiker fra Stephanes hjemby, Lyon; nemlig kalvemørbrad glaseret med kalvefond og cognac serveret med en sellerivariation og pebersauce.
Elsker du også østers til jul? Eller er dette en udfordring du skal prøve for første gang i år? Bestil dem i forvejen og vi laver den variation du ønsker.
Foie gras terrin er en anden stor juletradition i Frankrig. På Bacchus laves den efter traditionel opskrift fra Lyon. Dette kan ligeledes forudbestilles både på menuen eller evt. som take away til julebordet derhjemme.
Traditionen tro gør vi noget ekstra ud af vores ost i julen – I år serveres friteret Camenbert med fyld af trøfler og med sur-søde stikkelbær ved siden af. En ret propfyldt af smagsindtryk, som sjældent kan findes på restaurant.
Læs Bacchus julemenu og husk, at den også fås ud af huset, hvis i holder festen derhjemme.