Restaurant Bacchus

Nyheder

Julemenuen 2016 på Bacchus

…giver ægte fransk julestemning til din julemiddag.

Nedenstående julemenu serveres første dag torsdag d. 24. november til og med fredag d. 23. december og kan mod forudbestilling og minimum 6 kuverter også fås til frokost (11.45-15.00) i samme periode.

Hele julen vil der desuden være mulighed for at starte menuen med Østers Perle le Blanche.

 

JULEMENU

Bagte kammuslinger i skal | Vermouthsauce | Urter

And og foie gras terrin | Pære- og bladselerisalat

Vildt consommé | Kyllingeleverkage | Trøfler | Tyttebær

Pomme puree | Æbler | Spejlæg | Sortfodskinke | Trøfler

Bacchus torsk med sennepsauce | Persille-porre

Kalvemørbrad a la Wellington

Hel Stilton ost marineret i gammel portvin | Salat | Trøfler (tillæg 90 kr.)

Karameliseret sød kartoffelkage | Bagt ananas i rom og vanilje | Bourbonis

2 retter – kr. 265,-
3 retter – kr. 325,-
4 retter – kr. 425,-
5 retter – kr. 525,-
6 retter – kr. 630,-
7 retter – kr. 730,-
8 retter – kr. 835,-

Bacchus vinselektion kr. 80,- pr. glas

Reserver bord allerede nu på 23 37 00 04.

A bientot!

Leave A Comment