…giver ægte fransk julestemning til din julemiddag.
Nedenstående julemenu serveres første dag torsdag d. 24. november til og med fredag d. 23. december og kan mod forudbestilling og minimum 6 kuverter også fås til frokost (11.45-15.00) i samme periode.
Hele julen vil der desuden være mulighed for at starte menuen med Østers Perle le Blanche.
JULEMENU
Bagte kammuslinger i skal | Vermouthsauce | Urter
And og foie gras terrin | Pære- og bladselerisalat
Vildt consommé | Kyllingeleverkage | Trøfler | Tyttebær
Pomme puree | Æbler | Spejlæg | Sortfodskinke | Trøfler
Bacchus torsk med sennepsauce | Persille-porre
Kalvemørbrad a la Wellington
Hel Stilton ost marineret i gammel portvin | Salat | Trøfler (tillæg 90 kr.)
Karameliseret sød kartoffelkage | Bagt ananas i rom og vanilje | Bourbonis
2 retter – kr. 265,-
3 retter – kr. 325,-
4 retter – kr. 425,-
5 retter – kr. 525,-
6 retter – kr. 630,-
7 retter – kr. 730,-
8 retter – kr. 835,-
Bacchus vinselektion kr. 80,- pr. glas
Reserver bord allerede nu på 23 37 00 04.
A bientot!