Så er sløret blevet løftet for vores syv års jubilæumsmiddag!
Jubilæumsmiddag 2022
Snacks
Vin: Gamet, Rive Gauche, Brût Champagne
Friteret fin de clair Østers med Spinat, Broccoli og Parmesan
Vin: Gamet, Caractères, Extra Brût Champagne
Asparges fra Aquitaine, Skinke, Urter, Crouton og Ostesauce
Vin: Roland Grangier, Chante Louve, Viognier, Côtes-du-Rhône
Ovnbagt pighvar, Sauternes og Foie gras sauce, Trøffel og Sellericreme
Vin: Leipp Leininger, ‘’K’’, Pinot Noir, Alsace
Bacchus Foie Gras terrine med Pistacienødder, Ristet brioche og Tomat sorbet
Vin: Leipp Leininger, Gewurztraminer, Alsace
Rosastegt kalvemørbrad farseret med Kalveskank og -hale, Savoiekål, Syltet svampe, Boillion og Persille
Vin: Château Lynch Moussas, Pauillac, Bordeaux
Variation af franske oste med Sprødt og Sødt
Vin: Christophe Marin, Maury
Bacchus Crêpes Suzette, flamberet ved bordet
Vin: Château Perray Jouannet, Coteaux du Layon
Restaurant Bacchus fylder 7 år!
Vi starter vores syvende år i Odense med en middag for at fejre vores, i alt, syv år vi har været i gang! Retterne er udpluk af vores egne favoritter og retter I især har syntes godt om.
Vi starter aftenen med champagne og tre forskellige snacks, efterfulgt af syv retter.
Én ret for hvert år vi har brugt sammen med jer, og til hver af de syv retter har vi selvfølgelig sat én vin som passer til.
Aftenen slutter med kaffe og petit four.
I alt 1.495,- dkk