Denne Måneds Menu
SERVERESTORSDAG - FREDAG - LØRDAG
SERVED
THURSDAY - FRIDAY - SATURDAY
fra torsdag d. 21. Marts til og med lørdag d. 4. Maj
from thursday the 21st of Marts until saturday the 4th of May
*
Forretter / Starters
Rimmet Kammusling | Ørredrogn | Asparges | Oeuf A’la Creme
Scallops | Trout roe | Asparagus | Oeuf A’la Creme
Krabbe | Tomat Consommé | Avocado | Piment d’Espelette | Agurk Sorbet
Brown Crab | Tomato Consommé | Avocado | Piment d’Espelette | Cucumber Sorbet
Pappa al Pomodoro | Bruschetta med Aubergine og Sorte Oliven
Pappa al Po,odoro | Bruschetta with aubergine and black olives
Stegt Kalvebrissel | Karamelliseret Hjertesalat | Ærte & Mynte Creme
Veal Sweetbread | Caramelized Romaine Salad | Peas & Mint Cream
Hovedretter / Main Courses
Skindstegt Kulmule | Sauce Nage
Skin Fried Hake | Sauce Nage
Bacchus Kalvemørbrad Pot au Feu | Pommes Château
Bacchus Veal Pot au Feu | Pommes Château
Ost & Dessert / Cheese & Desserts
Variation af Franske Oste | Sprødt | Sødt
Variation of French Cheese | Crisp | Sweet
Æble Clafoutis | Æble Sorbet | Æblemousse | Karamelsauce | Æble Kompot
Apple Clafoutis | Apple Sorbet | Apple Mousse | Caramel Sauce | Apple Compote
Bacchus aftenmenuer
Set menusUne petite soirée á Bacchus
En Lille aften på Bacchus
4 Retter bestemt af køkkenet, vinmenu samt kaffe og petit four
4 Courses set by the kitchen, wine menu and coffee with petit four
1250
Dette er de 4 retter
These are the 4 courses
Pappa al Pomodoro | Krabbe | Kalvemørbrad | Æble Clafoutis
Pappa al Pomodoro | Brown Crab | Veal Tenderloin | Apple Clafoutis
*
Une soirée à Bacchus
En Aften på Bacchus
8 Retter, vinmenu, kildevand, kaffe, petit four og avec
8 Courses, wine menu, mineral water, coffee with petit four and avec
2265
*
La soirée à Bacchus
Aftenen på Bacchus
8 Retter med ekstra tilbehør, vinmenu, kildevand, kaffe, petit four og avec
8 Courses with extra, wine menu, mineral water, coffee with petit four and avec
2565
Tournedos Rossini
A Bacchus ClassicKrogmodnet Châteaubriand af Oksemørbrad | Sauce Perigord | Foie Gras
Dry aged Châteaubriand of Beef Tenderloin | Foie Gras | Sauce Perigord | Garniture
395