April Menu
SERVERESTORSDAG - FREDAG - LØRDAG
Serveres fra d. 17. April 2025
Oeuf Mimosa | Ristet Brød | Ansjos | Tillæg Caviar + 175
Oeuf Mimosa | Toasted Bread | Anchovies | Add Caviar + 175
Asparges | Brunet Smør på Sifon | Croutons | Parmesan
Asparagus | Clarified Butter in Sifon | Croutons | Parmigiano
Lam & Rejer | Pernod Creme | Dild
Lamb & Shrimp | Pernod Cream | Dill
Blomkålstærte | Kammusling | Vilde Urter
Cauliflower Tart | Scallops | Wild Herbs
Rødfisk | Fennikel puré | Tomat Chutney | Tomatcoulis
Red Fish | Fennel Puré | Tomato Chutney | Tomato Coulis
Kylling i variation | Ærtecreme | Croquette | Asparges
Variation of Chicken | Pea Cream | Croquette | Asparagus
Franske Oste i variation | Sødt | Sprødt
Variation of French Cheeses | Sweet | Crisp
Rabarber Sorbet | Syltede Rabarber | Citronmåne | Hvid Ganache | Yogurt Mousse
Rhubarb Sorbet | Pickled Rhubarb | Lemon Spongecake | White Ganache | Yoghurt Mousse
3 Retter – 525
4 Retter – 600
5 Retter – 680
6 Retter – 780
7 Retter – 890
8 Retter - 995
Vinmenu - 125 pr. glas
Wine menu - 125 per glass
Vi kan tildels efterkomme laktose og gluten intolerence, vegetarer og pescetarer, men vi kan IKKE lave vores retter veganske.
Menuen vil blive bestemt af køkkenet i disse tilfælde.
Bacchus aftenmenuer
En Lille aften på BacchusApperitif, 4 Retter bestemt af køkkenet, vinmenu samt kaffe og petit four
1295
Dette er de 4 retter
Asparges | Blomkålstærte | Variation af Kylling | Ost eller Dessert
*
En Aften på Bacchus
Apperitif, 8 Retter, vinmenu, kildevand, kaffe, petit four
2195
*
Aftenen på Bacchus
Champagne, 8 Retter med ekstra tilbehør, vinmenu, kildevand, kaffe, petit four og avec
2595
Tournedos Rossini
Krogmodnet Châteaubriand af Oksemørbrad | Sauce Perigord | Foie Gras395