Februar Menu
SERVERESTORSDAG - FREDAG - LØRDAG
Serveres fra d. 6. Februar 2025
Tun Tatar | Kærnemælks Sauce | Ramsløg Olie
Tuna Tartare | Buttermilk Sauce | Ramson Oil
Kalveterrine | Porre i Vinaigrette | Sennepskorn
Veal Terrine | Leek in Vinaigrette | Mustard Seeds
Løjrom | Friteret vagtelæg | Kartoffel & Porre Creme
Kalix | Fried Quail Egg | Potato & Leek Creme
Farseret Skærising med Trøffel og Kyllingesouffle | Champagne Sauce | Braiseret Julesalat | Svampe Duxelles
Stuffed Grey Sole with Truffle and Chicken Souffle | Champagne Sauce | Braised Endive | Mushroom Duxelles
Suppe V.G.E | Bocuse Soup en Croûte
Soup V.G.E | Bocuse Soup en Croûte
Pocheret Kalvemørbrad | Façon Pot-au-feu | Vinter Jardinière
Poached Veal Tenderloin | Façon Pot-Au-Feu | Winter Jardinière
Variation af Franske Oste | Sprødt | Sødt
Variation of French cheeses | Crisp | Sweet
Rødvinspocheret pære | Chokolade | Honning Is
Redwine Poached Pear | Chocolate | Honey Ice Cream
2 Retter – 450
3 Retter – 520
4 Retter – 590
5 Retter – 660
6 Retter – 770
7 Retter – 880
8 Retter - 990
Vinmenu - 125 pr. glas
Wine menu - 125 per glass
Vi kan tildels efterkomme laktose og gluten intolerence, vegetarer og pescetarer, men vi kan IKKE lave vores retter veganske.
Menuen vil blive bestemt af køkkenet i disse tilfælde.
Bacchus aftenmenuer
En Lille aften på BacchusApperitif, 4 Retter bestemt af køkkenet, vinmenu samt kaffe og petit four
1295
Dette er de 4 retter
Tun Tatar | Løjrom | Kalvemørbrad | Ost eller Dessert
*
En Aften på Bacchus
Apperitif, 8 Retter, vinmenu, kildevand, kaffe, petit four
1995
*
Aftenen på Bacchus
Champagne, 8 Retter med ekstra tilbehør, vinmenu, kildevand, kaffe, petit four og avec
2495
Tournedos Rossini
Krogmodnet Châteaubriand af Oksemørbrad | Sauce Perigord | Foie Gras395