Restaurant Bacchus

Jul 2024

Julen 2024 fejres med en lækker julemenu, som vi serverer allerede fra starten af november. Menuen er sammensat med årstidens allerbedste råvarer og ligger op til en smagfuld aften eller julefrokost for både små og store selskaber i november og december. Julemenuen serveres torsdag, fredag og lørdag fra d. 7. november til og med d. 20. december. Lørdag d. 21. december er vores sidste åbningsaften inden vi går på juleferie og traditionen tro slutter vi på denne aften af med en Jule-surprise-menu.

JULEMENU 2024

Serveres torsdag, fredag, lørdag fra d. 7. november til og med 20. december 2024

Variation af Helleflynder og Laks | Grillet Toast | Selleri Remoulade
Variation of Flounder and Salmon | Grilled Toast | Celery Remoulade

Bacchus Foie Gras Terrine | Brioche | Svesker i Armagnac
Bacchus Foie Gras Terrine | Brioche | Prunes in Armagnac

Skotsk Laks | Façon Auberge de L’il | Sauce Riesling | Tomat Chutney
Scottish Salmon | Façon Auberge de L’il | Sauce Riesling | Tomato Chutney

Kalvehale Consommé | Enoki Svampe | Trøffel
Veal Tail Consommé | Enoki Mushrooms | Truffle

Stegt Pighvar | Jordskok | Perigord Trøffel
Seared Turbot | Jerusalem Artichoke | Perigord Truffle

Braiseret Perlehøne | Pommes Fondant | Blommesauce | Sauteret Spinat
Braised Guinea Fowl | Pommes Fondant | Plum Sauce | Sauteed Spinach

Variation af Franske Oste | Sprødt | Sødt
Variation of French cheeses | Crisp | Sweet

Mørk Chokolade mousse | Brownie | Kaffe is | Varm karamel og pekan Sauce
Dark Chocolate Mousse | Brownie | Coffee Ice | Hot Caramel and Pecan Sauce

2 Retter – 450
3 Retter – 500
4 Retter – 550
5 Retter – 650
6 Retter – 750
7 Retter – 850
8 Retter – 950

Vinmenu – 125 pr. glas
Wine menu – 125 per glass

Vi kan tildels efterkomme laktose og gluten intolerence, vegetarer og pescetarer, men vi kan IKKE lave vores retter veganske