Take away menu
Kan bestilles torsdag, fredag og lørdag***
Bacchus Kalvetatar med croutoner, tyttebær og frisee salat – kr. 95,-
Jordskokcreme med mandel- og persillepesto - kr. 65,-
Kold skotsk laksesoufflé med stenbiderrogn, citron creme fraiche, syltet fennikel og shiitake svampe – kr. 125,-
Perlebygsalat a la Provencale med tun, tomat, persille, oliven og peberfrugt - kr. 55,-
Krogmodnet svinebryst serveret med sennepssauce, petit kartofler i persillecreme, syltet rødløg og squash i timian - kr. 185,-
Sprængt Kalvebryst med peberrodssauce, aspargesbroccoli, løg og kartofler - kr. 175,-
Tournedos Rossini – Stegt oksemørbrad med trøffelsauce og stegt foie gras serveret med dagens tilbehør – kr. 310,-
Dagens fangst med muslinge- og safransauce med braiseret fennikel og saltbagt selleri – kr. 190,-
Osteanretning – kr. 110,-
Tarte Tatin med vaniljecreme – kr. 85,-
Klassisk gammeldags æblekage - kr. 75,-
Brød og smør (nok til 2 pers.) – kr. 45,-
Charcuterifad med udvalg af forskellige pølse, skinke og sylt – kr. 175,-