Restaurant Bacchus

Nyheder

Middag med Bent Christensen

Vi er glade for at kunne fortælle jer at vi får besøg Torsdag d. 13 Juni!

Kom med til en middag på Bacchus i selskab med Bent Christensen, manden bag Den danske Spiseguide.
Vi kommer til at servere en menu for jer hvor Bent Christensen vil fortælle om sin nye bog
”SELECTED NORTHERN EUROPEAN RESTAURANTS AWARDED BY MICHELIN” – Stars of the North.

Bogen omhandler de 25 bester restauranter og personer bag dem, flot illustreret med tekst og fotos.
Alle restauranterne har også hver især stjerner fra Michelinguiden

Middagen begynder 18:00 på Vestergade 5 i Odense
Pladserne kan bookes igennem dinnerbooking på vores forside

Menuen koster – kr. 825,- hvor pr. par får en bogen med hjem, Vi har også en Vinmenu til for – kr. 750,-
Det vil også være muligt at købe flere eksemplarer med sig hjem på aftenen.


Vi vil servere


3 Forskellige snacks til at starte med efterfulgt af menuen, består af

Jomfruhummer glasseret i citrus og lavendel serveret med grillet vandmelon

Rødspætte på Fynske manér

Laks facon Auberge de l’Ill

Jordbær, Grand Marnier kuli , lemon balm, Lagkage og Limoncello Sorbet


Såfremt der ikke bliver solgt mere end 25 pladser vil middagen blive aflyst
pr. ønske af Bent Christensen