Restaurant Bacchus

Nyheder

Vi åbner for take away startende torsdag d. 11. februar 2021

Take Away Menu (torsdag-lørdag)

Bacchus Kalvetatar med croutoner, tyttebær og frisee salat – kr. 95,-

Kold skotsk laksesoufflé med stenbiderrogn, citron creme fraiche, syltet fennikel og shiitake svampe – kr. 125,-

Langtidsbraiseret bourguignon med gulerødder og løg med macaronigratin serveret apart – kr. 185,-

Tournedos Rossini – Stegt oksemørbrad med trøffelsauce og stegt foie gras serveret med dagens tilbehør – kr. 310,-

Dagens fangst med muslinge- og safransauce med braiseret fennikel og saltbagt selleri – kr. 190,-*Osteanretning – kr. 110,-

Tarte Tatin med vaniljecreme – kr. 85,-

Brød og smør (nok til 2 pers.) – kr. 45,-

Charcuterifad med udvalg af forskellige pølse, skinke og sylt – kr. 175,-