Take away menu

Kan bestilles torsdag, fredag og lørdag
***

Bacchus Kalvetatar med croutoner, tyttebær og frisee salat – kr. 95,-

Jordskokcreme med mandel- og persillepesto - kr. 65,- 

Kold skotsk laksesoufflé med stenbiderrogn, citron creme fraiche, syltet fennikel og shiitake svampe – kr. 125,-

Perlebygsalat a la Provencale med tun, tomat, persille, oliven og peberfrugt - kr. 55,-

Krogmodnet svinebryst serveret med sennepssauce, petit kartofler i persillecreme, syltet rødløg og squash i timian - kr. 185,-

Sprængt Kalvebryst med peberrodssauce, aspargesbroccoli, løg og kartofler - kr. 175,-

Tournedos Rossini – Stegt oksemørbrad med trøffelsauce og stegt foie gras serveret med dagens tilbehør – kr. 310,-

Dagens fangst med muslinge- og safransauce med braiseret fennikel og saltbagt selleri – kr. 190,-

Osteanretning – kr. 110,-

Tarte Tatin med vaniljecreme – kr. 85,-

Klassisk gammeldags æblekage - kr. 75,-

Brød og smør (nok til 2 pers.) – kr. 45,-

Charcuterifad med udvalg af forskellige pølse, skinke og sylt – kr. 175,-

© 2021 - Bacchus Restaurant