Marts Menu


SERVERES
TORSDAG - FREDAG - LØRDAG
fra torsdag d. 9 Marts til og med lørdag d. 1 April


Stenbiderrogn | Citron | Parmesan | Hvide Asparges | Brunet Smør

Færøsk Laks | Syltet Lychee | Yuzu | Agurk og Limesorbet

Saltet Gambas | Cognac Flamberet | Piment d’Espelette | Kikærter

Spicy Duroc Toast | Brændt Rød Peber | Karamelliseret Løg | Spejlæg

Sherry glaseret Havtaske Medallion | Morkel Sauce | Forårs Jardiniere

Oksefilet | Sifon Bearnaise | Pommes Macaire | Grønne Asparges

Ostetallerken | Sprødt | Sødt

Tarte Tatin | Karamel og Calvados Parfait | Grøn Æblesorbet

3 retter – kr. 500,- | 6 retter – kr. 750,-
4 retter – kr. 550,- | 7 retter – kr. 850,-
5 retter – kr. 650,- | 8 retter – kr. 950,-

Bacchus aftenmenuer

Une petite soirée à Bacchus
En Lille aften på Bacchus
Aftenen begynder med champagne efterfulgt af 4 retter bestemt af køkkenet med vinmenu.
Afsluttes med kaffe og petit four.
kr. 1.225,-

De 4 retter er
Færøsk Laks | Oksefilet | Ostetallerken | Tarte Tatin

*

Une soirée à Bacchus
En Aften på Bacchus
En flot aften begyndende med champagne, efterfulgt af 8 retter med vinmenu.
Afsluttes med kaffe, petit four og avec, der er kildevand ad libitum under hele aftenen.
kr. 2.095,-

*

La soirée à Bacchus
Aftenen på Bacchus
Den fulde oplevelse, 8 retter med tilbehør som caviar, sommer trøffel og foie gras, der til vinmenu.
Aftenen afsluttes med kaffe, petit four og avec, der er kildevand ad libitum under hele aftenen.
kr. 2.295,-

Fast på kortet hos Bacchus

Tournedos Rossini
Oksemørbrad | Sauce Perigord | Foies Gras | Crouton | Garniture
kr. 395,-
© 2023 - Bacchus Restaurant