Restaurant Bacchus

Afbestillingsregler

Mindre end 6 kuverter:
Afbestilling eller ændring i antal kuverter senest 3 timer i forvejen.

6-12 kuverter:
Afbestilling eller ændring i antal kuverter senest 1 dag i forvejen.

Mere end 12 kuverter:
Afbestilling eller ændring i antal kuverter senest 1 uge i forvejen.

Hvis ovenstående frister ikke overholdes, forbeholder vis os retten til at sende en regning på minimum 500,- pr. kuvert.

Hvis der er forudbestilt en større menu, er det prisen for denne, der faktureres. Vores koncept-aftener f.eks.  “Menu Surprise med vin ad libitum” betragtes som en forudbestilt menu. Se de aktuelle priser for disse afhængig af ugedag på vores menukort.

Ved afbestilling forstås også ændring i antal kuverter. Vi forbeholder os retten til at kræve betaling for antal reserverede kuverter også selvom et selskab møder op med færre personer end reserveret til. 

No Show
Vi forbeholder os ret til at videresælge borde, såfremt tidspunktet for bordreservationen overskrides med mere end 15 minutter og det ikke er muligt at kontakte gæsten på det oplyste telefonnummer.

Samtidig forbeholder vis os retten til at sende en regning på minimum 500,- pr. kuvert.
Hvis der er forudbestilt en større menu, er det prisen for denne, der faktureres. Vores koncept-aftener f.eks. “Mandag Classic” og “Menu Surprise med vin ad libitum” betragtes som en forudbestilt menu. Se de aktuelle priser for disse afhængig af ugedag på vores menukort.

Prisændringer
Ret til prisændringer forbeholdes. De angivne priser er til enhver tid gældende uanset tidspunkt for reservation.

Ovenstående regler er nødvendig for at holde forretningen kørende og vi håber på jeres forståelse herfor.

Når du reserverer bord via vores online booking, modtager du en mail, hvor du let kan afbestille igen via et link. Alternativt er du også velkommen til at ringe eller sende en mail. Du kan finde alle kontaktoplysninger her:

Kontakt os

Vi glæder os til at modtage din reservation

Reserver bord her

IMG_1283