April Menu
SERVERES
TORSDAG - FREDAG - LØRDAG
fra torsdag d. 6 April til og med lørdag d. 29 April
Dampede Asparges | Østers | Peberrod | Ærter
Ceviche | Tomat | Ansjoser | Oliven | Brød
Gravad Lam | Rejer | Fennikel | Glaskål
Stegte Frølår | Hvidløg | Persille | Spinat | Citron
Ovnbagt Pighvar | Sauce Mouclade | Citrus | Hvid Asparges | Blomkål
Farserede Vagtler | Bouillon | Couscous | Grillet Grøntsager
Ostetallerken | Sprødt | Sødt
Syltet Rabarber | Creme Fraiche Mousse| Honning | Mazarin | Candyfloss
3 retter – kr. 500,- | 6 retter – kr. 750,-
4 retter – kr. 550,- | 7 retter – kr. 850,-
5 retter – kr. 650,- | 8 retter – kr. 950,-
Bacchus aftenmenuer
Une petite soirée à BacchusEn Lille aften på Bacchus
Aftenen begynder med champagne efterfulgt af 4 retter bestemt af køkkenet med vinmenu.
Afsluttes med kaffe og petit four.
kr. 1.225,-
Fast på kortet hos Bacchus
Tournedos RossiniOksemørbrad | Sauce Perigord | Foies Gras | Crouton | Garniture
kr. 395,-