Jubilæums Menu
SERVERESTORSDAG - FREDAG - LØRDAG
Serveres fra d. 13. Marts 2025
Oksetatar | Tomat Sorbet | Trøffel | Foie Gras
Beef Tatar | Tomato Sorbet | Truffle | Foie Gras
Ceviche af Torsk | Vilde Urter | Løjrom
Ceviche of Cod | Wild Herbs | Kalix
Asparges | Æggeblomme Creme | Svinefedt
Asparagus | Egg Yolk Creme | Pork fat
Gratineret Læsø Jomfruhummer | Persille | Hvidløg | Citron
Gratinated Læsø Langoustine | Parsley | Garlic | Lemon
Foie Gras Terrine | Sauternes Geleé | Æble Terrine | Brioche
Foie Gras Terrine | Sauternes Gel | Apple Terrine | Brioche
Bouillabaisse | Skindstegt Rødfisk | Sauce Rouille | Syltet Fennikel
Bouillabaisse | Skin seared Red Fish | Sauce Rouille | Pickled Fennel
Pighvar en Croûte | Beurre Blanc | Asparges
Turbot en Croûte | Beurre Blanc | Asparagus
Due Imperial på to måder Façon Stephane Libourel
Pigeon Impérial in two ways Façon Stephane Libourel
St. Marcelin | Armagnac | Trøffel
St. Marcelin | Armagnac | Truffle
Banana Split ala Bacchus
3 Retter - 525
4 Retter - 590
5 Retter - 660
6 Retter – 780
7 Retter - 910
8 Retter - 1040
9 Retter - 1170
10 Retter - 1300
Vinmenu - 125 pr. glas
Wine Pairing - 125 per glass
Vi kan tildels efterkomme laktose og gluten intolerence, vegetarer og pescetarer, men vi kan IKKE lave vores retter veganske.
Menuen vil blive bestemt af køkkenet i disse tilfælde.
Bacchus aftenmenuer
En Lille aften på BacchusApperitif, 6 Retter bestemt af køkkenet, vinmenu samt kaffe og petit four
1595
Dette er de 6 retter
Oksetatar | Asparges | Foie Gras Terrine | Bouillabaisse | Due | Ost eller dessert
*
En Aften på Bacchus
Apperitif, 10 Retter, vinmenu, kildevand, kaffe og petit four
2495
*
Aftenen på Bacchus
Champagne, 10 Retter med ekstra tilbehør, vinmenu, kildevand, kaffe, petit four og avec
3195
Tournedos Rossini
Krogmodnet Châteaubriand af Oksemørbrad | Sauce Perigord | Foie Gras395