Carte du Dejeuner - Frokostkort
Serveres tirsdag-lørdag kl. 11.45-15.00
Østers Naturel med brændt citron og toast - pr. stk. kr. 30,-
Salat Lyonnaise – kr. 110,-
Frisee salat med bacon, crouton, pocheret æg og Dijon vinaigrette
Gratineret gedeost salat med honning - kr. 115,-
Moules bouchot "a la creme" - kr. 160,-
Dampede franske blåmuslinger med Noilly Pradt, fløde og friske urter
Stegt fransk foie gras med friske sommerbær, 25 årig balsamic og ristet brioche - kr. 210,-
Gratinerede snegle fra Bourgogne - kr. 140,-
Æg Bacchus - kr. 155,-
Færøsk laks og pocheret æg på sprød crouton, spinat, dild
Croque Monsieur – kr. 130,-
Toastbrød med bechamel, kogt skinke og Emmental
Tillæg for spejlæg – kr. 30,-
Tillæg for stegt foie gras – kr. 55,-
Tarte Provencale - kr. 165 ,-
Sprød smør-butterdej med karamelliserede tomater, Comté og oliven. Salat a part.
Fransk omelet med skinke, ost og salat – kr. 155,-
Rørt kalvetatar med salat – kr. 160,-
Confiteret kaninlår med kartoffelmos tilsmagt med citrus, sauteret spinat og sennepscreme – kr. 190,-
Dagens fangst med garniture – Se tavlen – kr. 195,-
Skiftende fisk efter kvalitet og pris
Grillet dansk kalvemørbrad med estragonsmør, salat og pomme frites - kr. 215,-
Ekstra Pommes Frites med mayonnaise - kr. 55,-.
Ekstra Salat - Økologisk bladsalat fra Rungis-markedet i Paris - kr. 50,-
Ekstra trøfler - Dags pris
Ekstra stegt foie gras - kr. 55,-
Ostetallerken med sødt og sprødt – kr. 115,-
Klassisk Creme Brulee med dagens sorbet - kr. 100,-
Klassisk Babe au Rum flamberet ved bord - serveret med creme Chantilly og rommarinerede rosiner - kr. 115,-