På restaurant Bacchus handler det om smag. Det handler om smagen fra de gode råvarer. Det handler om årstidens smag. Smagen af fransk håndværk og kogekunst. En fransk restaurant i Odense.
Bacchus er opkaldt efter den romanske vingud.
Menuerne består til dels af elementer fra det klassiske franske køkken som ikke ses ret mange andre steder i Danmark. Dette kan fx være ostesouffle, frølår, marvben, Boeuf Bourguignon, Baba au Rhum og klassisk tarte Tatin.
Samtidig skabes en smagsoplevelse med en høj grad af nytænkning, kreativitet og eksklusive råvarer. Der arbejdes med stor fokus på årstidens produkter. Kendetegnet er en minimalistisk anretning med fokus på hovedingredienserne og intensitet i smagen. En af vores signaturretter er bl.a. hjemmelavet ravioli med krabbekød i muslinge- og safransauce.
Fast på kortet har vi altid Tournedos Rossini, som er et stykke 250 grams oksemørbrad, stegt foie gras, trøffelsauce og garniture.
Da Stephane er født i Condrieu tager vinkortet udgangspunkt i Rhone dalen, men dækker de Europæiske vinområder med et bredt sortiment.
Une des plus grandes joies de ma vie est un bon repas, du bon vin, ma famillie, mes amis
Bacchus er en god restaurant i Odense, hvor folk kommer for at nyde god mad og vin i en varm atmosfære og hinandens selskab.