Jule Menu
SERVERESTORSDAG - FREDAG - LØRDAG
Serveres fra d. 7. November
Variation af Helleflynder og Laks | Grillet Toast | Selleri Remoulade
Variation of Flounder and Salmon | Grilled Toast | Celery Remoulade
Bacchus Foie Gras Terrine | Brioche | Svesker i Armagnac
Bacchus Foie Gras Terrine | Brioche | Prunes in Armagnac
Skotsk Laks | Façon Auberge de L’il | Sauce Riesling | Tomat Chutney
Scottish Salmon | Façon Auberge de L’il | Sauce Riesling | Tomato Chutney
Kalvehale Consommé | Enoki Svampe | Trøffel
Veal Tail Consommé | Enoki Mushrooms | Truffle
Stegt Pighvar | Jordskok | Perigord Trøffel
Seared Turbot | Jerusalem Artichoke | Perigord Truffle
Braiseret Perlehøne | Pommes Fondant | Blommesauce | Sauteret Spinat
Braised Guinea Fowl | Pommes Fondant | Plum Sauce | Sauteed Spinach
Variation af Franske Oste | Sprødt | Sødt
Variation of French cheeses | Crisp | Sweet
Mørk Chokolade mousse | Brownie | Kaffe is | Varm karamel og pekan Sauce
Dark Chocolate Mousse | Brownie | Coffee Ice | Hot Caramel and Pecan Sauce
2 Retter – 450
3 Retter – 520
4 Retter – 590
5 Retter – 660
6 Retter – 770
7 Retter - 880
8 Retter - 990
Vinmenu - 125 pr. glas
Wine menu - 125 per glass
Vi kan tildels efterkomme laktose og gluten intolerence, vegetarer og pescetarer, men vi kan IKKE lave vores retter veganske
Bacchus aftenmenuer
Une petite soirée á BacchusEn Lille aften på Bacchus
Aperitif, 4 Retter bestemt af køkkenet, vinmenu
samt kaffe og petit four
1295
Dette er de 4 retter
Variation af Helleflynder og Laks | Kalvehale Consommé | Perlehøne
Ost eller Dessert
•
Une soirée à Bacchus
Aperitif, 8 Retter, vinmenu,
kildevand, kaffe, petit four
1995
•
La soirée à Bacchus
Champagne, 8 Retter med ekstra tilbehør, vinmenu,
kildevand, kaffe, petit four og avec
2455
Tournedos Rossini
Krogmodnet Châteaubriand af Oksemørbrad | Sauce Perigord | Foie Gras395